• office@irisdentclinic.ro
  • 0759.607.946

AoralScan 3D Shining

AoralScan 3D Shining este un scanner intraoral compact si puternic pentru cabinetul stomatologic, oferind o experienta de scanare flexibila.

Scanerul de amprentare Aoral Scan este un sistem optic de amprentare utilizat pentru inregistrarea caracteristicilor topografice ale dentitiei (arcada completa si zone preparate, inclusiv inlay-uri, onlay-uri, coroane, fatete, punti mici pe dinti naturali si implanturi).

Noul vârf special destinat aparatului AoralScan reprezintă o inovație semnificativă în domeniul stomatologiei. Acest dispozitiv este proiectat pentru a ajuta medicii stomatologi să identifice mai eficient leziunile carioase. Prin utilizarea transiluminării, acest vârf permite luminii să pătrundă prin dinții pacienților, eliminând necesitatea folosirii razelor X. Astfel, practicienii pot detecta mai ușor fisurile de smalț și leziunile carioase slab vizibile, cu precădere cele situate în zona proximală a dinților. Această inovație reprezintă o unealtă esențială pentru monitorizarea sănătății dentare a pacienților și poate face o diferență semnificativă în diagnosticarea și tratamentul acestora.

Laser dentar Pioon

Ce poate face un laser dentar Pioon?

 

Protetică
Deepitelizare șanț gingival, Vestibuloplastie, Deepitelizare șanț gingival, Polip Gingival.

Estetică
Albire dentară, Gingivoplastie, Depigmentare gingivală, Depigmentare labială, Conturare estetică, Conturare gingivală, Micro-Coagulare, Chirurgie labială.

 

Implantologie
Descoperire implant, Chirurgie implantologică, Peri-Implantitis – (Laser Assisted Peri-Implantitis Procedure/LAPIP), Deepitelizare înainte de amprentă, Biostimulare.

 

Parodontologie
Debridare cu Laser (Chiuretaj cu Laser / Debridare pungă parodontală), Laser Assisted Periodontal Therapy (LAPT), Reducerea titrului bacterian,
Recesie Gingivală, Frenectomie, Operculectomie, Gingivectomie.

 

Chirurgie orală

Biopsie, Expunerea dintelui neerupt, Hemangiom, Granulom, Hemostază, Leukoplakia, Fistula, Lichen Planus, Papilectomii orale, Hiperplazii, Fibroame.

Sursa de lumina pentru lupe endodontice HL8300

Lampa LED cu lumina rece care evita caldura emisa de traditionalul bec cu halogen.


Cu o temperatura a culorii de 5500 K, aceasta sursa de lumina asigura o lumina puternica, alba si fara umbre, permitand doctorului sa analizeze caracteristicile tesutului fara distorsiuni.


Iluminare omogena a intregului camp operator.

Lupa endodontica TTL

Lupele endodontice sunt aparate medicale care au reusit sa revolutioneze endodontia, o ramura a stomatologiei care se ocupa de indepartarea pulpei dentare si de sigilarea canalelor radiculare.


Endodontia este considerata prima specializare din odontoiatrie, cu adevarat ”sensibila” la introducerea echipamentelor optice. Acest lucru se explica prin tendintele spre proceduri minim invazive si prin necesitatea de a avea o viziune cat mai detaliata a particularitatilor anatomice ale cavitatii orale. Odata cu ultimele tehnologii, ”inspectia” canalelor radiculare nu se mai face doar prin radiografii.


Iar niciun tratament endodontic nu mai seamana cu modul de lucru de la inceput, ca intr-un fel de gaura neagra, unde rezultatele se obtineau cu totul aleator. Din fericire pentru specialistii acestui domeniu, fiecare problema aparuta de-a lungul canalelor radiculare, chiar localizata in zona apicala, poate fi cu usurinta vizualizata si apoi rezolvata.


Totul este acum facilitat de utilizarea lupelor endodontice.

Sistemul de obturare 3D Eighteth Medical Fast Pack , Fast Fill

Are un design elegant și lungimea suplimentară a acului oferă o vizibilitate fără precedent pentru un control și o precizie mai mare, în timp ce obțineți un sistem de canal rădăcină.

⁠Piesa de mână motorizată împiedică golurile și face obturația omogenă, previzibilă și precisă, elimină oboseala mâinilor și eficientizează procesul.

⁠Încărcătoarele potrivite reproduc forma canalului și maximizează forțele de condensare pentru a muta materialul de umplere și sigilatorul în toate zonele canalului radicular, inclusiv canalele laterale care asigură o umplere completă

Specificații cheie

– Piesa de mână care prinde creionul îmbunătățește controlul;
– Controlul precis al temperaturii pentru consecvență;
– Ace de lungă durată oferă comoditate și vizibilitate fără precedent;
– Se încălzește repede;
– Piesa de mână arată gutaperca rămasă.

Aparat piezochirurgie Ultrasurgery US-III LED Woodpecker

Aplicații: Extracții dentare complicate (alveolotomii), Grefe osoase, Elongarea dirijată a calusului, Chirurgie endodontică, Rezecții apicale, Decompresia nervului alveolar, Îndepartarea chisturilor, Osteoplastii, Tehnici de recoltare a grefelor osoase, Chirurgie parodontală, Sinus lifting. Funcții: Funcția os – utilizată pentru operații dentare, cum ar fi extracția dentară, grefare, distrucție osoasă, chirurgie endodontică, decompresia nervului alveolar, îndepărtare chist, osteoplastie, tehnici de recoltare osoasă și chirurgie parodontală etc. Funcția rădăcină – utilizată pentru tratamente mecanice cu ultrasunete: parodontale, endodontice, tratament preventiv.

VDW Raypex 5 Apex Locator Endodontic

Apex locator este este un dispozitiv electronic utilizat in endodontie care determina pozitia constrictiei apicale si astfel da informatii precise medicului despre localizarea apexului dentar in majoritatea tipurilor de canale radiculare.


Apex locator precis si ergonomic, de ultima generatie, care permite determinarea exacta a lungimii de lucru in cateva secunde, indiferent de conditiile din canal (umed, uscat sau cu sange).

Endomotor cu apex locator integrat, IONYX ENDY6200 (Franta)

Endomotorul Ionyx Endy 6200 este un echipament medical profesional folosit de catre medicii stomatologi cu practica orientata catre endodontie pentru tratarea canalelor radiculare. Aparatul converteste energia electrica in energie mecanica asigurand control total al instrumentarului stomatologic endodontic rotativ.


Mai mult, acest motor endo are un design modern, ergonomic, wireless ce asigura control deplin si libertate de miscare in timpul tratamentului.

Lampa foto Eighteeth Curing Pen

Lampa fotopolimerizare Duala de inalta performanta, pana la 2300 mW/cm2, cu mod detectare carii.

Fisiodispenser Implantologie MISurgic

Fiziodispenser pentru interventii in domeniile de implantologie, chirurgie orala si maxilo-faciala.


Tehnologia inovatoare propune precizie, putere si siguranta in procedurile de inserare a implanturilor dentare. Calitate remarcabila sustinuta de micromotorul silentios fabricat in Israel.

Aparat de profilaxie PROPHYflex 4 KaVo

PROPHYflex 4 S este o piesa de mana speciala care ajuta la indepartarea colorarilor si a placii dentare.


Este utilizata in: ortodontie, curatarea inainte de sigilarea fisurilor, protetica, stomatologie conservatoare si estetica.


Noul PROPHYflex 4 S este un dispozitiv minune multifunctional, la indemana dvs. Indiferent daca este folosit in regiunea supragingivala sau in cea subgingivala, este adecvat pentru toti dintii, toti pacientii si aproape toate indicatiile.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this